Децембарски скупови у оквиру унутрашњег дијалога о Косову и Метохији

 

У оквиру процеса унутрашњег дијалога о Косову и Метохији током децембра ће бити одржано неколико округлих столова, који ће окупити представнике више струка, научних и образовних институција и привредних удружења и субјеката.

Уз помоћ Радне групе Владе Србије за пружање подршке вођењу унутрашњег дијалога о Косову и Метохији, Привредна комора Србије организоваће конференцију на којој ће се окупити релевантни привредни субјекти и чланови коморе, како би се разговарало о проблемима при промету роба и услуга на Косову и Метохији. Конференција ће се одржати у „Великој сали“ Привредне коморе Србије, ул. Ресавска 13-15, дана 12. децембра 2017. године са почетком у 12 часова.

У сарадњи са Министарством омладине и спорта, дана 14. децембра 2017. године у 10 часова у Палати Србија – сала Србија, биће одржана и конференција која ће окупити учеснике из свих релевантних спортских савеза и високошколских установа. Учесницима ће бити омогућено да изразе своје ставове и предложе решења, као и да укажу на проблеме у области спорта на Косову и Метохији.

У оквиру унутрашњег дијалога о Косову и Метохији, у сарадњи са Економским факултетима, институтима и удружењима у Републици Србији, 18. децембра 2017. године са почетком у 10 часова биће организован округли сто у Палати Србија – сала Београд, на којем ће учествовати стручна и научна јавност из области економије.